13.06.2023
Tři dekády. Přesně tak dlouho se plavíme po řekách českých, moravských. Sjíždíme toky v Polsku, na Slovensku nebo v Rakousku. A v roce 2023 slavíme krásné kulatiny! Dárky přitom nejen dostáváme, ale i rozdáváme.

Voda je radost

Rodina Wolfových měla k vodě blízko odjakživa. Z trávení volného času v přírodě se postupně stala celoživotní láska. Co začalo malou partou a mnoha dobrodružstvími, změnilo se v povolání –⁠ navíc úspěšně předané z otce na syna
Dan Wolf dnes vozí tisíce lidí na vodu po části Evropy a rodinné stříbro přetavil v jednu z nejstarších vodáckých cestovních kanceláří v České republice. 30 let je 30 let a jubileum je třeba řádně oslavit!

 

 

Zkušenosti k nezaplacení

Když už jsou ty narozeniny, můžeme se pochlubit? Zkušeností máme moře. V nabídce Peřej Tours najdete vodácké zájezdy, školní výlety, eventové a firemní programy i půjčovnu lodí. Z první kategorie rovnou představíme největší libovky.

Vypravte se s námi na 3denní zájezd na rakouskou Salzu. Zajišťujeme dopravu, ubytování a vodácký fullservis (včetně přítomnosti skvělých instruktorů a instruktorek). Objevte slovenský Hron nebo Oravu a Váh a vězte, že naši východní sousedé mají rozhodně co nabídnout. 

Pokud už máte sbaleno jinam nebo šéf pořád váhá s volnem, prozkoumejte alespoň výletní plavby Olomoucí. Hned 3 různé trasy nabízí perfektní relax a pro svou nenáročnost je doporučujeme i rodinám s dětmi. Oblíbenou řeku Moravu si vychutnáte také během 2denní plavby, kdy objevíte nedotčená zákoutí CHKO Litovelské Pomoraví.

Patříte mezi náročnější vodáky? Čtěte jen čtyři písmena: Soča. Horská kráska prověří schopnosti každého, kdo naskočí s Peřej Tours do lodi. 

Rada Dana Wolfa: “I mazáci si u nás před cestou musí zopakovat peřejácké desatero. Ušetří peníze, starosti a možná i pár slz!” 

 

 

Bezpečně a bez starostí

Nejsme cestovka, jsme vodácká cestovka. 30 let praxe znamená, že jsme toho zažili hodně. A ještě jsme nikdy nikoho nenechali ve štychu. Kromě cestovního pojištění je součástí každého zájezdu s Peřej Tours

  • doprava mikrobusy (jsou poblíž kdykoli jste přímo na vodě)
  • perfektně připravené lodě a vybavení (vždy čisté a v top stavu) 
  • ověřené ubytování v kempech a apartmánech (vybere si každý)
  • zkušení instruktoři (bereme jen sympaťáky)

Dejte si na čas, v klidu se rozmyslete a důvody proč vyrazit s Peřej Tours prozkoumejte pořádně. Přesvědčí vás i skvělé recenze na Google.

 

Do konce června se slevou 15 %

Pokud si rezervujete kterýkoliv vodácký zájezd nebo výletní plavbu Olomoucí do konce června 2023, dostanete automaticky slevu 15 %. Bez zadávání kódu, rychle a hned vyřešíte zábavný program na léto pro sebe, partu nebo rodinu. Z ceny dovolené ušetříte i několik tisíc korun (pokud vyrazíte třeba na řeku Soču, v kapse navíc zacinkají hned dvě).

 

Zážitky, které (ne)budete vyprávět dětem

Říká se, že hloubku vztahu prověříte na vodě. Dokládá to příběh jednoho páru. Před svatbou si vyjeli na zájezd na Vltavu. Byla to ale jejich první a poslední plavba na kánoi. Nejprve jel na zadákovi muž. Výsledek? Snoubenci se pořád motali, a koupali. Žena spílala a po pár kilometrech došlo k nutné výměně: “Já ti ukážu, jak se kánoe vede!”

Scénář se opakoval. Skončil hádkou o tom, kdo je větší nemehlo. Naštvaný muž pak v rozrušení postavil stan vchodem do kopce a noční liják oba vyplavil. Ona se rozcházela s tím, že je ráda, že poznala jaké on je nemehlo než si ho vzala. On s vědomím, že včas poznal, že neumí uvařit nic kromě čaje (a odešel na párek do kiosku).

 

Konec dobrý, všechno dobré!

Stejná žena se přihlásila na vodu i další sezónu. V poznámce přihlášky stálo: "Mám nového chlapa a jedu ho prověřit na vodu." Bát se ale nemusíte: na zájezdech a výletech s Peřej Tours se spousta párů seznámí a padnou si do oka. Prsty obou rukou Dana Wolfa k jejich součtu nestačí. 

Máte dotazy? Zavolejte na +420 603 11 33 44 poví to rád sám. Mail pošlete na info@perej.cz. Anebo se koukněte na Facebook a Instagram. Spokojené tváře mluví za nás.

Tak ahoooj na vodě!

Chcete vědět, co v Peřej Tours chystáme? Dostávejte novinky jako první!
Na těchto webových stránkách jsou k vylepšování služeb využívány soubory cookies.